ABOUT HONEY

 

We are a Boutique Creative Agency
specializing in Brand, Influencer & Digital

Honey Studio Er Stiftet Af Babora Med En Vision Om, At Skabe Og Hjælpe Virksomheder Med Deres Visuelle Identitet gennem billeder & Video. Senere Kom Simone Holland-Møller Til, Der Med Hendes Ekspertise Indenfor Sociale Medier Og Influencer Marketing, Gav Honey Studio En Full-Service Tilgang Til Det, At Skabe Og Dele Content I En Social Sammenhæng! Vi Mener, At Content Er En Af Grundstenene For den Moderne Virksomhed, Da Content Er Bindeleddet Mellem Forbrugeren Og Virksomheden.

Vores tilgang til det at skabe content er ved, At Forene Kreativitet, Erfaring Og Data Omkring Dine Kunders Præferencer. således skaber vi Indhold Der Starter Dialog, Spreder Dit Budskab Og I Sidste Ende, Giver Overskud På Bundlinjen... Det hele starter således med godt content! 


 

 
 
 
honeystudio honey studio photography beauty influencer marketing events
 

Barbora har oparbejdet en solid portefolio af fotograf og andre content opgaver for store og velkendte brands. Barbora er æstetiker til benet, og kreativ på et niveau, hvor de færreste kan være med. Det gør hende til en glimrende sparringspartner for virksomheden, der ønsker at definere og forstærke sin visuelle identitet. Dertil har hun stærke kompetencer indenfor udvikling af hjemmesider, grafiske opgaver og social media management.

bb.png

+45 2713 1691
bee@honeystudio.dk

 
honeystudio honey studio photography events beauty influencer markting
 

Trods Simones unge alder, har hun siddet som CMO for 2 tech-startups. Det har givet en bred forståelse for, hvad det vil sige at lave marketing, der skaber resultater for få penge. Hendes spidskompetence er marketing, der er socialt, engagerende og ikke mindst datadrevent. Simone har desuden en unik indsigt i influencer branchen fra flere sider, idet hun selv driver en succesfuld instagram profil, og har bevæget sig i det danske blog miljø siden 2008.

ssss.png

+45 3172 3912
simone@honeystudio.dk