SERVICES

 

VISUALS

I Honey Studio hjælper vi virksomheder med at udarbejde content til deres sociale medier og hjemmeside gennem engagerende indhold i form af billeder og video. Vi udarbejder content med æstetik og viden om forbrugeradfærd for øje, hvilket sikrer dig indhold, som bliver husket af dine følgere og kunder.  Læs mere om vores visuelle services nedenfor 

MARKETING

 

Med mange års erfaring indenfor det at skabe content på de sociale medier, udarbejde og styre influencer kampagner samt lave betalt Facebook annoncering, står vi klar til at hjælpe dit brand med, at få synlighed online. Vi hjælper med alt social media management, til full-service løsninger hvor vi står for blandt andet strategi, udarbejdelse af content samt eksekvering. 

DESIGN

 

Honey Studio leverer visuelle og grafiske løsninger på tværs af medier - Fra design af hjemmeside eller webshop, sparring og skabelse af visuelt udtryk, grafiske illustrationer og signaturer online såvel som offline. Med en stærk sans for, hvad der virker og æstetisk finesse, kan vi hjælpe med store såvel som små opgaver. Klik for at læse mere om vores design services.