SMUUK SKIN

Case:

At skabe en stærk tilstedeværelse på de sociale medier for Smuuk Skin

KLIENTEN

Smuuk Skin er en holistisk serie af skønhedsprodukter, der plejer huden både indefra og udefra med kosttilskud og olier. Da Smuuk Skin tog fat i os og takkede ja til en social media management på abonnement, havde de ikke lanceret deres produkter endnu. Vores opgave var derfor at skabe en stærk tilstedeværelse på de sociale medier fra start og hjælpe med at gøre dem til et ledende “inner beauty”-mærke i Danmark. 

honeystudio.dk-17.jpg
honey-studio-8.jpg
honeystudio.dk-26.jpg
honey-smuuk-26.jpg
always.png
91661721_2887039864723458_8132718221061381188_n.jpg
happiness.png
honey-smuuk-31.jpg
honey-smuuk-25.jpg

SÅDAN GJORDE VI

Som helt ny spiller på markedet var det vigtigt for Smuuk Skin at have en stærk tilstedeværelse på de sociale medier helt fra start. Både for at skabe et branding statement i et marked med meget konkurrence, men også for at gøre brandet attraktivt for kunder (B2B og B2C). Vi identificerede Instagram som den bærende platform, da brandet har udviklet nogle fotogene produkter, der passer godt til Instagram-segmentet. For at sikre mærket en god start, skræddersyede vi en månedlig full-service social media-pakke bestående af content udvikling og planlægning, social media management, influencer management, community management og rapportering. 

RESULTATER 

- Over 10K følgere inden for det første år

- Fra 300 til +200.000 i reach månedligt 

- Instagram er i dag en stærk salgskanal, der sender 1.5K personer til Smuuk Skins egen webshop om måneden

- En stærk visuel identitet, hvor sælgere af produkterne (skønhedsklinikker og stormagasiner) også bruger content fra profilen til at øge salg og eksponering.

- Samarbejder med landets førende influencers

EKSEMPLER PÅ CONTENT

I dag er det ikke nok at have et godt og pænt produkt – hvem man er som brand og hvilke værdier, man står får, er ekstremt vigtigt. Derfor byggede vi Smuuk Skins Instagram-feed op omkring den holistiske livsstil. Profilen består således af inspirerende citater om det gode liv, tips og tricks, præsentation af livsstilen – naturligvis kombineret med repræsentation af og læring om produkterne.

honeystudio-43.jpg
DSC05685.jpg
honeystudio-15.jpg
honeystudio-23.jpg
honey-studio-75.jpg
honey-smuuk-52.jpg
honeystudio-169.jpg
honeystudio.dk-52.jpg
honey-smuuk-3.jpg


UDTALELSE

“Gennem stærk dedikation og en unik sans for æstetik, har Honey-teamet været en tæt SoMe-kommunikationspartner i lanceringen og eksekveringen af brandet Smuuk Skin – nu en af de ledende inner-beauty brands i Danmark, inden for 12 måneder fra lanceringen.”

– Mikael Mohr, Business Director, Smuuk Skin

 

KAN VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Er du nysgerrig på, om vi også kan hjælpe dig på dine sociale medier? Læs mere om vores ydelser og se vores priser for social media på abonnement.

Honey StudioComment