5 GIRLBOSS PODCASTS, DER HJÆLPER DIG PÅ VEJ MOD SUCCES

honeystudio.dk-9.jpg

Artiklen er skrevet af: Frederikke Amalie J. Degn, Online Marketing Assistant, Honey Studio.

Vi ELSKER podcasts. Der findes et hav af forskellige podcasts om alverdens emner, og især indenfor det seneste år, er det eksploderet. Med god grund, for det er   en fantastisk måde at blive underholdt på, samtidig med at man tilegner sig ny viden og inspiration. Men hvilke podcasts er egentlig de bedste? Hvilke lytter vi selv mest til for at holde os opdateret inden for det vi brænder mest for? 

For at svare på dette, har vi samlet 5 fantastiske podcasts, hostet af seje girl-bosses, der fortæller om marketing, business, seje karrierekvinder og sociale medier. Her får du en masse praktiske råd fra mennesker, som er passionerede omkring det de fortæller  om. De er til jer, der ønsker lidt motivation og råd med på vejen, hvad end du er på farten eller er fuld i gang med vasketøjet. Alle de nedenstående podcasts kan findes på Spotify eller Itunes.


GOAL DIGGER AF JENNA KUTCHER

“Hvordan scorer jeg mit drømmejob? Hvordan tjener jeg penge online? Er jeg klar til at forlade mit 9 til 5-job? Hvordan gror jeg min Instagram? Og det største spørgsmål af dem alle.. Kan jeg virkelig gøre min passion til en profit?”. Det er blot få af de mange spørgsmål som Jenna Kutcher svarer på i hendes podcast, Goal Digger, som har over 25 millioner downloads. Uge efter uge kommer hun med business hacks, tips, social media strategier og inspiration til hvordan man opnår sine mål og skaber sin egen drømmekarriere. Fantastisk lytning for alle i marketing-branchen, og spirende entreprenører, der mangler lidt daglig motivation!


BUSIGIRL AF TERESE ASK

Busigirl er en podcast af iværksætteren Terese Ask, som er co-founder af Impression PR og Busigirl. Hver uge inviterer hun inspirerende kvinder ind i studiet, til en snak om emner som motivation, networking, selvtillid, investeringer og meget mere. 

I forbindelse med Busigirl, afholder hun d. 21 marts 2020 et Career Club event, med panel talks, interviews og mulighed for at networke med dygtige kvinder i branchen. Vores egen Marketing Director, Simone Holland-Møller, er en del af panelet, når der skal snakkes om motivation. Så hvis du er lige så vild med podcasten som vi er, kan det klart anbefale at købe en billet, og blive en del af universet på tætteste hold. 

INFLUENCER PODCAST AF JULIE SOLOMON 

Influencer marketing er en branche i udvikling, og som virksomhed der selv benytter sig meget af influencers, er det super relevant at lytte med på Julies tanker og meninger. Podcasten tager dig med “behind the curtains”, med succesfulde entreprenører, influencers, bloggere og branchens elite, som fortæller om hvordan de engager, overbeviser og udvikler deres evne til at influere. 


THE ANGIE LEE SHOW AF ANGIE LEE

Angie Lee er den sjove og kloge business-bestie, du altid har ønsket dig. Igennem hendes podcast, hjælper hun kvinder med at få styr på deres salg og marketing (på en super sjov og inspirerende måde), så de kan tjene penge på det de er passioneret omkring. Lee startede selv med at være i massiv gæld, til nu at køre en “million-dollar business”. Så hvis du leder efter tips og inspiration til at gøre din virksomhed succesfuld, så er denne podcast en must-listen. 


SILVER TALKS AF CAROLINE SØLVER

Dette er en af de nyere på markedet, og der er endnu ikke så mange afsnit, men derfor fortjener den stadig at blive nævnt! Silver Talks bliver præsenteret af Caroline Sølver, som er forfatter, blogger og freelancer. I hvert afsnit hiver hun fat i en sej kvinde, der har en stærk historie at dele. Der bliver berørt emner som karriereveje, at starte sin egen virksomhed og at håndtere livets op- og nedture. Målet med podcasten er at inspirere andre kvinder til at gå sin egen vej. Vores Creative Director, Simone Holland-Møller, gæster også Silver Talks til en snak om at være “girlboss” og at starte sin egen virksomhed. Vi vil helst sikkert følge med her!

Har du brug for sparring, hjælp til content creation, influencer marketing eller opbygning af strategi? Se, hvordan vi kan hjælpe dig HER.

Honey StudioComment